Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kade Kunsthal

Kade Kunsthal in Amersfoort, Utrecht
Ben hier 3 keer heen geweest met school maar vond er echt niks aan. De kunst die hier staat vind ik persoonlijk niet mooi en interessant. Ben in veel meer museums geweest en die vond ik meestal wel ..
Fj, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(43 stemmen)
81%
Stem nu ook
Aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort ligt Kade Kunsthal. De kunstlocatie heeft een tentoonstellingsruimte van 2400 m2 met exposities op het gebied van (moderne) kunst, vormgeving & design, architectuur en eigentijdse cultuur.

Kunsthal Kade toont naast grote tentoonstellingen een programmering van kleinere tentoonstellingen met solopresentaties. Ook worden er rondleidingen, lezingen en debatavonden georganiseerd.

Kunsthal Kade is gevestigd in het Eemhuis, ontworpen door Neutelings Riedijk architecten uit Rotterdam. Hier zijn ook de Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst en Archief Eemland gevestigd.

Openingstijden

Kade Kunsthal is gesloten tijdens op- en afbouw van tentoonstellingen. Zie hiervoor de website.

Op Tweede Kerstdag, Eerste en Tweede Paasdag, Eerste en Tweede Pinksterdag geopend van 11.00 -17.00 uur. Op 24 en 31 december sluit Kade Kunsthal om 16.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Kade Kunsthal
Eemplein 77
3812 EA  Amersfoort
Telefoon: 033-4225030
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Kade Kunsthal

1 reviews | Voeg een review toe
Kade Kunsthal scoort een 8,1 uit 10 op basis van 43 stemmen en 1 review.
2"Kunsthal kade met school"
Fj | 30 januari 2019
Ben hier 3 keer heen geweest met school maar vond er echt niks aan. De kunst die hier staat vind ik persoonlijk niet mooi en interessant. Ben in veel meer museums geweest en die vond ik meestal wel leuk dus ja dat zegt wel wat. De indeling bij de kunsthal kade is ook niet fijn en de mensen die daar werken zijn heel onbeleefd. Zelf zou ik aanraden om naar een museum/kunsthal te gaan.
Groetjes.
Bezocht in 2018, met een groep.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht