Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Museum Hulst

Museum Hulst in Hulst, Zeeland
Een heel vriendelijk ontvangst door een aardige mevrouw in een erg mooi oud pand en veel uitleg over het pand, een zeer uitgebreide tentoonstelling over Hulst en de gebruiken en archeologische ..
Pomp, 2019
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(26 stemmen)
92%
Stem nu ook
Museum Hulst (voorheen Museum De Vier Ambachten) is gevestigd in een zogenaamd voormalig refugium (vluchthuis). Het heeft klederdrachten, vlasstal, klompenmakersstal, travaille, allerlei oude werktuigen gebruikt in de landbouw en archeologische voorwerpen in haar collectie. Haar hoofdthema's zijn: Reynaert de Vos, Vesting Hulst en Cisterziencers.

Aan de klederdracht van Hulst wordt speciale aandacht besteed. Dan is er een zgn Reynaertkamer en een vestingkamer. Ook heeft het museum een schilderijengalerij met een werk van de beroemde Cornelus de Vos.



Prijzen

Gratis

Bezoekersinformatie

Museum Hulst
Steenstraat 28
4561 AS  Hulst
Telefoon: 0114-320692
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Museum Hulst

1 reviews | Voeg een review toe
Museum Hulst scoort een 9,2 uit 10 op basis van 26 stemmen en 1 review.
9"Erg informatief en gratis, waar vind je dit"
Pomp uit Wildervank | 2 augustus 2019
Een heel vriendelijk ontvangst door een aardige mevrouw in een erg mooi oud pand en veel uitleg over het pand, een zeer uitgebreide tentoonstelling over Hulst en de gebruiken en archeologische vondsten en nu ook nog van 75 jaar bevrijding.
Leuk om als Groningers de meest zuidelijkste deel van Nederland te bezoeken en zien dat de slag bij Heiligerlee niet de eerste en enige was in de 80 jarige oorlog.
Veel mooie oude stadjes zijn hier bewaard gebleven.
Bezocht in 2019, met partner.
Uitgelicht