Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Beleefboerderij De Eekhoeve

Een mooie locatie als tussenstop voor fiets- of wandeltocht. Goed restaurant, landwinkel en schitterend uitzicht op landerijen met boerderijdieren. Ook leuk voor kinderen. ..
Dijkhoff, 2019
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(34 stemmen)
85%
Stem nu ook
De Eekhoeve is van oudsher een gemengd agrarisch bedrijf. Tegenwoordig is deze boerderij te bezoeken en is hier van alles te zien. Zo is er een landwinkel met echte ambachtelijk bereide streekproducten. Ook is er een kwekerij en een kinderboerderij met schapen, konijnen, geiten, pauwen en meer.

Combineer een bezoek aan de Eekhoeve met een wandeling of fietstocht door de mooie omgeving. Op het terras kun je uitrusten. Zowel binnen als buiten zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Zoals een workshop uitje met familie, vriendinnen of bedrijf.

Bezoekersinformatie

Beleefboerderij De Eekhoeve
Dijkstraat 115
3904 DB  Veenendaal
Telefoon: 0318-511265
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Beleefboerderij De Eekhoeve

2 reviews | Voeg een review toe
Beleefboerderij De Eekhoeve scoort een 8,5 uit 10 op basis van 34 stemmen en 2 reviews.
10"Erg leuk"
Dijkhoff uit Leersum | 8 november 2019
Een mooie locatie als tussenstop voor fiets- of wandeltocht. Goed restaurant, landwinkel en schitterend uitzicht op landerijen met boerderijdieren. Ook leuk voor kinderen.
Bezocht in 2019, met partner.
8"Erg gezellig!!"
L. Bout uit Woudenberg | 2 november 2019
Een sfeervolle locatie met een boerderij uitstraling. De bediening was goed. Een groot en mooi terras. Verdeeld over verschillende blokken zodat je niet met heel veel mensen bij elkaar zit. De menukaart is gevarieerd en verrassend! Prijs kwaliteit is in verhouding goed. Zeker een aanrader!!
Bezocht in 2019, met partner.
Uitgelicht