Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

SS Rotterdam

SS Rotterdam in Rotterdam, Zuid-Holland
De SS Rotterdam is een uitje voor jong en oud. Wat vooral leuk is is om een rondleiding te doen om alles over het schip te weten te komen. Dit wordt gedaan door allemaal mensen die zelf mee gevaren ..
Marielle de vassy, 2015
0 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(28 stemmen)
93%
Stem nu ook
De SS Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Na uitgebreide restauratie heeft het schip nu een vaste verblijfplaats op Katendrecht in Rotterdam. Dit imposante schip met een rijke historie is gratis te betreden met aan boord tal van activiteiten.

Bezoek het schip, met sfeervolle terrassen met uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam. Kom een hapje eten in een van de restaurants of bezoek de Ocean bar voor een drankje. Ook is er een hotel met 254 kamers. Boek een rondleiding en ontdek zo de glorie van dit bijzondere schip.

Openingstijden

Een deel van de SS Rotterdam is gratis toegankelijk. Wil je meer zien van het schip dan kan dat via een van de tours. De tourroutes zijn open van 10.00 tot 17:00 uur. De laatste rondleiding start om 16:00 uur. Regelmatig zijn er diverse rondleidingen in de avond.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

SS Rotterdam
3e Katendrechtse hoofd 25
3072 AM  Rotterdam
Telefoon: 0900 - 337 68 83
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van SS Rotterdam

0 reviews | Voeg een review toe
SS Rotterdam scoort een 9,3 uit 10 op basis van 28 stemmen.
Uitgelicht