Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zeehondensafari vanuit historische stadshaven Goes

Donderdag 9 september 2021 | Goes
Vaar je mee op de luxe charter met de Zeehondensafari vanuit de historische stadshaven in het Zeeuwse Goes? In 2021 is het weer mogelijk om vanuit hartje Goes, de winkelstad van Zeeland, kennis te maken met de zeehondenkolonie in de Oosterschelde. Ideaal om te combineren met een (mid)week in Goes.

Nationaal Park Oosterschelde staat bekend om zijn adembenemende natuur, met bijzondere planten en dieren. Bij laag water zoeken de zeehonden de droogvallende zandplaten op, waar ze van hun rust genieten. In de zomermaanden kan je ze van gepaste afstand bewonderen - maar zeker dichtbij genoeg - vanaf een boot die vertrekt vanuit de historische stadshaven van Goes. En met een beetje geluk spot je ook nog een tuimelaar.

Vaar je mee? (Uiteraard met voorzorgsmaatregelen voor een veilige en schone vaartocht volgens de voorschriften van het RIVM.).


Aanvangstijden

Donderdag 9 september 2021: 00:00 uur

Deze zeehondentocht organiseren wij op zes woensdagen en zes donderdagen (30 - 6, 1 - 7, 14 - 7, 15 - 7, 28 - 7, 29 - 7, 11 - 8, 12 - 8, 25 - 8, 26 - 8, 8 - 9 en 9 - 9) in de zomer van 2021. De Amelia vertrekt om 10.30 uur vanuit Goes en vaart ’s middags om 16.30 uur de prachtige stadshaven weer binnen.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Een halve dag genieten van rust en natuur voor € 59 p.p., inclusief koffie, thee en frisdrank. Een lunch aan boord met soep en luxebroodjes kunt u aan uw vaartocht toevoegen voor € 15 p.p.
 

Bezoekersinformatie


Joachimikade 3a
4461 BG Goes (Zeeland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Overig actief

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • The Gaming Factory
    Unlimited Gamen bij The Gaming Factory in Vlissingen. Let the game begin! .. »
  • Zwarte Bessen fietsdag
    Zwarte bessen fietsdag .. »
    11 mei
  • Bevrijdingsfestival Zeeland
    Evenement in Vlissingen .. »
    5 mei
Zet alvast in je agenda