Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Straat Museum

Straat Museum in Amsterdam, Noord-Holland bewaar
Van Keith Haring tot Banksy, street art heeft de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen gehaald. De impact van street art op kunst, mode, design, reclame en populaire cultuur is groter dan ooit tevoren.

Welkom bij Straat: het museum voor graffiti en street art. Wij streven ernaar onze passie voor deze spannende kunstvorm met het publiek te delen, en stellen zowel een aantal van de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoon. Straat is een graffiti en street art museum voor iedereen, mogelijk gemaakt door een toegewijd team van liefhebbers.

In onze huidige tentoonstelling maak je kennis met meer dan 150 werken van 130+ kunstenaars. De kunstwerken zijn in en speciaal voor ons museum gemaakt, en de meeste van deze indrukwekkende visuele ervaringen zijn net zo groot als de muurschilderingen op straat. Als museum bieden wij de toegevoegde waarde van context en informatie. Dit is jouw kans om de verhalen achter de werken te ontdekken, verhalen die op straat vaak verborgen blijven.

Straat is gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf, zowel een nationaal monument als de grootste graffiti en street art speeltuin van Amsterdam. We bieden een volledige museale ervaring, als ook educatieve mogelijkheden en rondleidingen om al jouw street art vragen te beantwoorden. Een bezoek aan ons museum in Amsterdam zal je gegarandeerd met een frisse blik naar je omgeving doen kijken.


Openingstijden

Woensdag t/m zondag: 10.00 - 18.00 uur
Maandag en dinsdag: gesloten
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Entree volwassenen €17,50
Entree student €12,50
Entree 13 t/m 18 jaar €8,50
Entree t/m 12 jaar gratis
Rondleiding €10
Audiotour €2,50
Entree Stadspas Groen of Blauw €1

Bezoekersinformatie

Straat Museum
Ndsm-plein 1
1033 WC  Amsterdam
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Meer uittips voor:binnentienersvolwassenen
 

Beoordelingen van Straat Museum

0 reviews | Voeg een review toe
Uitgelicht