Tips

Slot Zeist

Musea in Nederland > Provincie Utrecht > Zeist
Slot Zeist in Zeist, Utrecht
Slot zeist was een geweldige ervaring. Het was prachtig weer die dag. Bij aankomst stond er een gekostumeerde man bij de poort te wachten en vertelde ons, dat wij konden plaatsnemen op de houten ..
Mevrouw a.e. Van den arend, 2019
2 reviews | Lees verder
 vindt dit leuk
(98 stemmen)
74%
Stem nu ook
Slot Zeist is een bijzondere erfenis uit de 17e eeuw, de Gouden Eeuw. Het slot ademt een vorstelijke sfeer die door de tijd heen intact gebleven is. Gelegen in een groene, bosrijke omgeving is dit een aangename plek voor het bezoeken van een expositie of voor een romantische wandeling.

Door het jaar heen worden in en om Slot Zeist diverse evenementen en exposities georganiseerd, waarbij de sfeer van het slot steeds een grote bijdrage levert. Zoals wijnproeverijen en diverse beurzen.

Openingstijden

Bovenstaande openingstijden gelden voor de tentoonstellingen in Slot Zeist.
Iedere zondag worden er rondleidingen gegeven (onder voorbehoud). Het is niet mogelijk Slot Zeist op eigen gelegenheid te bezichtigen.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Bezoekersinformatie

Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE  Zeist
Telefoon: 030-6921704
Naar de website
Meer uittips als deze?


Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Slot Zeist

2 reviews | Voeg een review toe
Slot Zeist scoort een 7,4 uit 10 op basis van 98 stemmen en 2 reviews.
9"Bijzonder evenement"
Mevrouw a.e. Van den arend uit Ridderkerk | 5 november 2019
Slot zeist was een geweldige ervaring. Het was prachtig weer die dag. Bij aankomst stond er een gekostumeerde man bij de poort te wachten en vertelde ons, dat wij konden plaatsnemen op de houten banken in de voortuin van het slot. Daar konden we een drankje halen in het restaurant. Na een half uur werden we uitgenodigd naar binnen te gaan. De brede majestueuze trap op en via de gang, waar prachtige schilderijen hangen, weer aan de andere kant eruit. In de tuin aan de achterzijde stond een grote tent en er liepen mensen rond, in oude stijl gekleed. Een soort volkstypes, die je ook aan kon spreken. Inmiddels waren ook de eettentjes op het terrein geopend en daar kon van alles besteld worden. Uiteindelijk begon er een spetterende show. Moeilijk om over te vertellen, je moet het echt zelf beleven. Na afloop was er nog muziek in de tuin. Doordat het zo mooi weer was die avond, werd het echt een onbvergetelijke dag.
Bezocht in 2019, met partner.
9"Leuk kleinschalig"
Hoogland uit Vlaardingen | 25 oktober 2016
De opstelling was goed. Het grind loopt wat ongemakkelijk. Een prachtige omgeving met leuke stands op de pinksterfair. Het museum is een feestje om te bezoeken. Prachtige zalen met gedegen uitleg. Het restaurant is klein maar gezellig.
Bezocht in 2014, met partner.
1 persoon vindt dit nuttig
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Zeist

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
De nieuwe Uitzinnig Top 20 is uit. Staat jouw favoriete attractie er ook bij? »