Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zeehonden safari

Vrijdag 28 april 2023 | gemeente haven Zierikzee | Sint Annaland (Tholen)
De boot vertrekt op tijd. Indien u 5 minuten voor afvaart niet aanwezig bent, behouden wij het recht de door u gereserveerde tickets aan wachtende gasten aan te bieden. U kunt in de boot betalen, we hebben geen kassa aan de wal. Het is aan boord mogelijk met pinpas te betalen, een creditcard kunnen wij niet accepteren. De pin apparatuur werkt via een mobiele verbinding, die op het water niet altijd goed is. Wilt u iets nuttigen aan boord, adviseren wij u contanten mee te nemen, vlak bij de boot, naast de Jumbo is er een geldautomaat.




We vertrekken vanuit St-Annaland, en varen via de Krabbenkreek het nationaal park de Oosterschelde op. Deze vaartocht zal gegidst worden door de kapitein. De kapitein heeft een cursus Gastheerschap Oosterschelde gevolgd. De Krabbenkreek is een schitterend natuurgebied waar bij eb, de schorren en slikken droog vallen. Dit gebied wordt gezien als een wegrestaurant voor vele vogels. Regelmatig wordt hier ook de lepelaar gesignaleerd.

Bruinvissen (Nederlandse Dolfijn)

Door de stroming van de Oosterschelde zijn er diepe putten ontstaan onder het wateroppervlak, in deze diepe putten zien we regelmatig vinnetjes van Bruinvissen boven komen   (Nederlandse Dolfijn)




De Zeelandbrug

We varen niet onder de Zeelandbrug door,  maar zien deze op afstand liggen. De Zeelandbrug was ooit de langste brug van Europa, deze is ruim 5 km lang. Een kopie van deze brug is 7 km lang en ligt in Denemarken.




De Zeehonden

Bij de  zandbank.


Aanvangstijden

Vrijdag 28 april 2023: 00:00 uur

13:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

0 t/m 3 jaar gratis
4 t/m 12 jaar 14-,
12 + 17,50.
 

Bezoekersinformatie

gemeente haven Zierikzee
Het Luitje 6
Sint Annaland (Zeeland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Verhuur activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda