Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zutfan Citytour

Zutfan Citytour in Zutphen, Gelderland bewaar
Maak op comfortabele wijze kennis met Hanzestad Zutphen en geniet van de uitgebreide kennis van onze gids/chauffeur tijdens de Zutphen City E-Tour. Met onze dubbele Solar Shuttle E-Bus die plaats biedt voor maar liefst 23 personen maken wij ook u Zutfan! Wist u bijvoorbeeld dat Zutphen de eerste en daarmee oudste vestingstad van Gelderland is?

Tijdens de rondrit door en langs de vestingwerken van 45 tot 60 minuten laten wij u de mooiste plekjes van Zutphen zien die heden, verleden en toekomst aan elkaar verbinden. U betaalt eenvoudig bij de chauffeur/gids na afloop van de rit. Individueel plaatsen reserveren is niet mogelijk/nodig.

Voor exclusieve groepsritten en/of ritten buiten onze gebruikelijke dagen en tijden wordt u vriendelijk verzocht wel tijdig een afspraak te maken via email.


Openingstijden

Wij rijden van dinsdag tot en met zaterdag (onder voorbehoud van beschikbaarheid) tussen 11.00 en 16.00 uur. Opstapplaats op donderdag en zaterdag (marktdagen) bij de Walburgkerk aan het ’s Gravenhof, overige dagen op de Houtmarkt t.h.v. het VVV.
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Ritprijs 7 euro per persoon.

Bezoekersinformatie

Zutfan Citytour
Houtmarkt
7201 KL  Zutphen
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Zutfan Citytour

1 reviews | Voeg een review toe
10"Zeer informatief en uitgebreid!"
Cornegoor uit Zutphen | 3 mei 2023
De chauffeur wist erg veel te vertellen over deze hanzestad. Nooit geweten dat zutphen al zo oud is! Uitstekende zitplaatsen in deze elektrische trein, zowel open als dichte wagons.
Bezocht in 2020, met partner.
3 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht