Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Theater a-d Rijn

Theater a-d Rijn in Arnhem, Gelderland bewaar
Wij zijn Theater a/d Rijn: een podium en productiehuis, met focus op jonge makers en ontwikkeling. Vanuit onze thuishaven in het hart van de stad Arnhem trekken we de wereld in, om die te begrijpen, impact te maken en mensen dichter bij elkaar te brengen.

Bij Theater a/d Rijn wordt geprogrammeerd én geproduceerd. We tonen de beste voorstellingen van experimentele theatermakers en beginnende gezelschappen, en organiseren spraakmakende events en festivals. Ook zijn we een huis voor een nieuwe generatie makers. Theater a/d Rijn geeft hen persoonlijke begeleiding om hun werk verder te onderzoeken in residenties, hun eigen verhaal te vertellen en een zelfstandige beroepspraktijk op te zetten. Onze makers brengen avontuurlijke voorstellingen die schuren, die zichzelf én het publiek bevragen, en die nieuwe verbindingen leggen. Dans, theater, hiphop, jeugdvoorstelling, work in progress of performance installatie – vanuit verschillende disciplines, met een open blik naar de wereld en met een grote diversiteit aan stemmen. Niet alleen op ons eigen vlakke vloer podium in Arnhem, maar ook op landelijke tours en internationale festivals.

Bij Theater a/d Rijn zie je de beloftes van de toekomst op het podium. Afwijkend van de mainstream, vol op de actualiteit en samen op zoek naar dat wat ons verbindt. Want: no human is an island.


Bezoekersinformatie

Theater a-d Rijn
Rijnstraat 42
6811 EX  Arnhem
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Theater a-d Rijn

0 reviews | Voeg een review toe

Ook interessant

 • Vuile Huichelaar - Foute Liedjes Parade
  Voorstelling in Arnhem .. »
 • Pathé Arnhem
  Bioscoop met de nieuwste films. .. »
 • LUX
  Hét arthouse in hartje Nijmegen .. »
 • Pathé Ede
  Grote moderne bioscoop aan de snelweg bij Ede. Het zeer ruime filmaanbod bestaat steeds uit 20 tot .. »
Uitgelicht