Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kinderboerderij de Klepperhoeve

Kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg, Zeeland
We zijn met de bewoners van een pg afdeling in buitenrust naar de kinderboerderij geweest vandaag. Wij (de verzorging) hebben genoten, de bewoners en de medewerkers van de kinderboerderij hebben ..
Aarab, 2017
1 review | Lees verder
 vindt dit leuk
(28 stemmen)
96%
Stem nu ook
De Klepperhoeve is een gezellige kinderboerderij met veel verschillende dieren. Er zijn geiten, schapen, konijnen, cavia's, kippen, ezels en varkens. De dieren mogen geknuffeld en geaaid worden. Kom snel eens een kijkje nemen en de dieren verwennen.

Kinderboerderij de Klepperhoeve organiseert het hele jaar door leuke activiteiten. Zo kun je een dag werken op de boerderij, een pannenkoek komen eten, een Oudhollandse spelletjesdag of een schaapscheerderfeest bijwonen. Ook kun je hier je feestje vieren.



Prijzen

Gratis.

Bezoekersinformatie

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Meiveldpad 55
4336 XW  Middelburg
Telefoon: 0118-627142
Naar de website

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
 

Beoordelingen van Kinderboerderij de Klepperhoeve

1 reviews | Voeg een review toe
Kinderboerderij de Klepperhoeve scoort een 9,6 uit 10 op basis van 28 stemmen en 1 review.
10"Super"
Aarab uit Vlissingen | 4 mei 2017
We zijn met de bewoners van een pg afdeling in buitenrust naar de kinderboerderij geweest vandaag. Wij (de verzorging) hebben genoten, de bewoners en de medewerkers van de kinderboerderij hebben genoten. Wat een lieve betrokken medewerkers, bereid om alles te doen voor onze bewoners. Ze mochten konijntjes aaien , een geitje aaien en een paard. Vele glimlachen zijn op hun gezichten getoverd. Een echte aanrader, heel erg bedankt. Echt voor herhaling vatbaar.
Bezocht in 2017, met een groep.
5 personen vinden dit nuttig
Uitgelicht