Drenthe Hike Foodsteps

1 maart 2021 t/m 31 december 2023 | Restaurant Luning | Ruinen (De Wolden)
Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle activiteiten t/m 2 maart 2021 uitgesteld of geannuleerd. Met uitzondering van online activiteiten. Bekijk de website van de activiteit zelf voor actuele info.
bewaar
De Drenthe Hike Foodsteps is een wandelbeleving die start in het mooie Brinkdorp Ruinen. Bij Luning’s Restaurant word je warm onthaald in een schitterend monumentaal boerderijpand. Hier mag je onder het genot van een drankje en een traditionele Drentse lekkernij plaatsnemen in de ‘woonkamer’ van boer Egbert Stellink.

Door een VR bril vertoning, stap je letterlijk in zijn leven op de oude boerderij. Daarna ga je zelf op pad, je navigeert met je mobiel langs de molen, de schaapskooi, door het Nationaal Park en de boerderij. Onderweg kijk je verschillende mini documentaires gemaakt door Anke Teunissen en kun je de meeste locaties ook bezoeken.

Ook kun je luisteren naar een korte verhalen van Theo Spek, landschapshistoricus, waarin hij vertelt hoe het landschap is ontstaan. Je eindigt de wandeltocht weer in het centrum van Ruinen.


Aanvangstijden

1 maart 2021 t/m 31 december 2023: 10:00 uur

Elke dag is deze bijzondere wandeling te doen op uw eigen tijd. De tocht is 15 km en inclusief de podcasts die u luistert terwijl u wandelt en de filmpjes tijdens een korte 4 of 5 minuten pauze bent u tussen de 3 en 5 uur onderweg. Lunch of Diner en het Foodboek al van te voren te reserveren door u.

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

Zie onze website voor de prijs van de Hike inclusief VR film The Last Chair (De laatste stoel). Bent u geen wandelaar dan kunt u in de middagen ook The Last Chair los reserveren. Bijzondere ervaring vertellen wij u vast !.
 

Bezoekersinformatie

Restaurant Luning
Brink 1
7963 AA Ruinen (Drenthe)
Telefoon: 0522 471 238
Meer informatie


Genre: Activiteit |

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Expositie
  vanaf 7 april
 • Tentoonstelling Bühne Matthias Weischer
  t/m 28 maart
 • Expositie Jennifer Koning
  vanaf 31 maart
 • Henk Helmantel - Meesterschilder
  t/m 5 september
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Ruinen

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.
 
Ontvang nu de laatste Uittips uit jouw regio .. »