Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Roadtrip door Groningen - Automysteries

1 november 2021 t/m 31 december 2022 | Groningen
Wil je de verborgen schoonheid van de provincie ontdekken én een spannend mysterie oplossen? Speel dan een van onze automysteries! Bevrijd je Alyze of word je liever voor dilemma's gezet? Speel de spellen op prachtige routes van ca. 60km wanneer jij wilt!

Ken je onze automysteries al? Met familie, vrienden of collega's scheur je met de route op je telefoon door de provincie Groningen. Naja scheuren, gewoon rijden bedoelen we. En niet zo maar een route. Over deze routes zijn bijzondere verhalen te vertellen, die wij mysteries noemen! Je kunt kiezen uit twee mysteries én twee routes met als startpunt Winsum of Loppersum.

Betaalbare liefde
De mooie Alyze Loréne de 2e was een Groningse hoogstaande jonge Hertogin met veel aanzien. De knappe Robért had haar hart gestolen en zij ook die van hem. Niets kon hun geluk in de weg staan. Tot dat. Alyze in één dag álles kwijtraakte en voorgoed werd opgesloten in de gevangenis. Vele speurders hebben haar geprobeerd te helpen, maar ze zijn helaas nooit ver gekomen. Lukt het jullie wel om de onschuld van Alyze te bewijzen?

Dilemma's
Je wordt gebeld door een onbekende die je een specifieke opdracht geeft. Neem je de opdracht aan of niet? Waarschijnlijk niet, maar hoeveel keus heb je eigenlijk om de opdracht te weigeren? Slik, volgens mij zit je er al in. Je belandt in een missie en je weet niet of de opdrachtgever wel te vertrouwen is. Naar mate de tijd verstrijkt komt er steeds meer informatie over jouw mysterieuze opdrachtgever.


Aanvangstijden

1 november 2021 t/m 31 december 2022

Automysteries zijn het hele jaar door te spelen. Voor de beste gebruikerservaring raden we je aan om het wel bij daglicht te spelen. Als je onderweg ergens wat wilt eten en drinken, dan is het praktisch om na 12:00 te spelen.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Het spel Dilemma's kost €22 en het spel Betaalbare Liefde €18.
 

Bezoekersinformatie


2 Startlocaties; Loppersum & Winsum
Groningen (Groningen)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Spel activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda