Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

E-Chopper huren Een unieke ervaring in Utrecht

1 mei t/m 1 oktober 2022 | U-Chopper | Utrecht
bewaar
Toeren in een historische, culturele en sfeervolle omgeving? Dan zit je bij U-Chopper goed. Huur een Elektrische chopper en geniet van een unieke ervaring in de omgeving van Utrecht. Kom langs met je vrienden, familie of collega's en beleef een onvergetelijke dag!

De E-Chopper heeft een comfortabele zitting en rijdt geruisloos en milieuvriendelijk. Reserveer een E-Chopper en raas 2 uur rond! Wil je de hele dag op pad? Dat kan natuurlijk ook!.


Aanvangstijden

1 mei t/m 1 oktober 2022

Doordeweeks verhuren wij de E-Choppers in tijdsblokken van 3 uur. De aanvangstijd van het eerste tijdsblok is om 10:00u en de aanvang van het tweede tijdsblok is om 14:00u. In het weekend verhuren wij de E-Choppers in tijdsblokken van 2 uur. De aanvangstijd van het eerste tijdsblok is om 10:00u, het tweede tijdsblok om 13:00u en het derde tijdsblok om 16:00u. Wil je de hele dag op pad? Dat kan nat.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Wij verhuren de E-Choppers doordeweeks en in het weekend voor een vaste prijs van €29,95. Wil je de hele dag huren? Dan betaal je €50,-.

Wij rekenen €50,- borg per E-Chopper. Deze borg mag contant betaald worden of met pin, na het juist terugbrengen van de E-chopper wordt dit weer naar je terug gepind of contant teruggegeven.

Parkeren kan bij Stadion Galgenwaard.
 

Bezoekersinformatie

U-Chopper
Herculesplein, 25
3584 AA Utrecht (Utrecht)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Verhuur activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda