Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Gratis spelen in Speeltuin Kitskensberg

Zaterdag 3 juni 2023 | Speeltuin Kitskensberg | Roermond
bewaar
Stichting Speeltuin Kitskensberg in Roermond wordt dit jaar 75. Om dat te vieren, mag zaterdag 3 juni iedereen gratis komen spelen! Een dag eerder is er vrije toegang voor scholen.

De jubilerende stichting wil buitenspelen, leren en bewegen voor alle kinderen mogelijk maken, legt bestuurslid Nicole Golsteijn-Heijnen uit. “Daarom is de entree laag en hebben we speciale speeltoestellen en hulpmiddelen, waardoor bijvoorbeeld ook kinderen met een beperking volop kunnen meedoen.”

Over de bijzondere actie vanwege de stichtingsverjaardag hebben de vrijwilligers niet lang hoeven nadenken: “Wij dachten: als onze doelstelling is om alle kinderen samen te laten spelen, wat is er dan leuker dan alle kinderen uit Roermond en omgeving uitnodigen voor ons verjaardagsfeest? Kom spelen en vier het feestje met ons mee!”

De dochter van het in 2021 overleden speeltuinicoon Peter Heijnen maakt zich geen zorgen over de verwacht grote toeloop: “Bij de opening van onze inclusieve verkeerstuin in februari vorig jaar, door de familie Buddenbruck, hadden we tweeduizend mensen binnen. Dat was geen probleem, we hebben prima vrijwilligers, dus dit gaat ook lukken.”.


Aanvangstijden

Zaterdag 3 juni 2023

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de activiteit zelf.

Prijzen

Vanwege het jubileum is de entree op 3 juni gratis.
 

Bezoekersinformatie

Speeltuin Kitskensberg
Oude Keulsebaan 150
6045 GB Roermond (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Activiteit | Spel activiteiten

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda