Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Concert op Hemonycarillon door Gerda Peters

Zondag 20 juni 2021 | Hippolytuskerk | Middelstum (Loppersum)
Het 2e van de 4 zomerconcerten op het beroemde Hemony carillon (1662) van Middelstum. Ook voor dit concert is een vrouwelijke beiaardier gevraagd, Gerda Peters, zij is stadsbeiaardier van Almere, Beverwijk en Voorburg. Zij heeft een mooi programma samengesteld van hedendaagse/new age muziek, klassieke muziek en ter afsluiting populaire muziek.
Curriculum vitae
Geboren en getogen in het centrum van Haarlem zijn beiaard- en orgelklanken Gerda Peters met de paplepel ingegoten. Gerda is aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam afgestudeerd voor orgel en kerkmuziek. Vervolgens heeft zij met goed gevolg het staatsexamen piano afgelegd. In 2008 slaagde zij voor haar diploma Master of Music in Carillon aan de Nederlandse Beiaardschool (NBS) te Amersfoort (faculteit muziek van de Hoge School voor de Kunsten te Utrecht). Gerda Peters is stadsbeiaardier van Almere, Beverwijk en Voorburg. Zij vervangt regelmatig collega beiaardiers en geeft door heel Nederland en in het buitenland concerten. Samen met Sarina Brouwer (saxofoon) vormt zij een duo. Tevens heeft zij een privé leerlingenpraktijk in de Bollenstreek.
Een mooie luisterplaats is het Asingapark in Middelstum, daar staan extra stoelen en wordt de toehoorders gratis koffie/thee aangeboden.


Aanvangstijden

Zondag 20 juni 2021: 16:00 uur

duur concert 1 uur.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Luisterplek Asingapark Middelstum. Wel een bus voor vrijwillige bijdragen.
 

Bezoekersinformatie

Hippolytuskerk
Concordiaplein 1
9991 BB Middelstum (Groningen)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda