Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Afterpartees & Tommy Gazer

Maandag 26 juli gaat de Week van de Limburgse popmuziek van start met gratis show van de Afterpartees en Tommy Gazer. Een unieke ervaring in Schouwburg de Domijnen in samenwerking met Poppodium Volt.

Tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek kun je genieten van heerlijke muziek van eigen Limburgse bodem. Samen met Pop in Limburg zet De Domijnen/Poppodium Volt provinciaal talent in de spotlight. We trappen deze week af met een bijzondere “onstage” show van de vijf broers uit Horst.

De Afterpartees maken al sinds 2013 energieke gitaarmuziek. Ze speelde alle grote zalen van ons land al plat, beklommen vele festivalpodia en weten uit de juiste vaatjes te tappen om iedereen in te pakken. Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes en Blondie. Een melodieuze powerpop welke je laat dansen (op je plek).

Deze avond is uitgekozen door “Escape from the Studio” winnaar Tommy Gazer. Een oproep die Poppodium Volt eerder dit jaar uitschreef om provinciale bands een podiumkans te geven zodra dit weer mocht. De band uit Weert staat te popelen om weer te mogen spelen en willen deze avond dat vol energie brengen. De vier heren zijn geïnspireerd door o.a Biffy Clyro, Nothing But Thieves en Catfish and the Bottlemen. Verwacht dus meezingbare refreinen, een bak energie en stevige gitaren.

Deze show is onderdeel van De week van de Limburgse Popmuziek en is mogelijk gemaakt door Pop in Limburg. Hierdoor is deze show gratis te bezoeken.


Aanvangstijden

Maandag 26 juli 2021: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Schouwburg De Domijnen
Monseigneur Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard (Limburg)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Poppodium Grenswerk
    Hét poppodium van Venlo en omstreken. .. »
  • Dubbelkorige mis Frank Martin door St...
    Studium Chorale zingt de weergaloze dubbelkorige mis van Frank Martin. .. »
    19 april
  • New Orleans Revival Stompers
    Een pracht orkest onder leiding van Ronald Wildering .. »
    21 april
Zet alvast in je agenda