Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jubileumconcert Nao 't Zuuje

Zaterdag 30 oktober 2021 | Schouwburg De Domijnen | Sittard (Sittard-Geleen)
Om te vieren dat Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven al meer dan 120 jaar met veel plezier en enthousiasme muziek maakt, staan het harmonieorkest, de slagwerkgroep en de muzikanten uit de jeugdopleiding op 30 oktober op de planken van de Sittardse schouwburg voor de spectaculaire voorstelling “Nao ’t Zuuje” – een muzikale rondreis die begint in de ruimte en de zuidelijkste streken op onze aardbol bezoekt, om uiteindelijk in ’t eige zuuje toes te kòmme. Gaan jullie mee op reis?

Het uitdagende programma bestaat uit klassieke en lichte muziek: het ene moment droom je weg bij magische filmmuziek uit Star Wars, het andere moment doe je een dansje in je stoel bij het opzwepende Libertadores van Óscar Navarro. Op een groot doek kijk je mee naar Leonardo Dreams, over het wonderbaarlijke leven van uitvinder Leonardo da Vinci, terwijl de bijpassende muziek gespeeld wordt door het orkest. Geef je vervolgens over aan de avontuurlijke klanken en ritmes van klassiekers als Roof Garden, Eloise, I’ve Got You Under My Skin, Brass Connection en I’m Shipping Up to Boston. Natuurlijk zullen de mooie Limburgse liedjes van Toon Hermans, Rob Reyners en Lex Uiting niet ontbreken!

Onder leiding van dirigent Jos Simons staan alle geledingen van de vereniging in de spotlight. Speciale gast is zanger en muzikale duizendpoot Rob Reyners!

Kaartjes voor “Nao ’t Zuuje” kosten €12,50 en zijn vanaf 30 september verkrijgbaar via de website van Harmonie St. Cecilia.


Aanvangstijden

Zaterdag 30 oktober 2021: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

12,50.
 

Bezoekersinformatie

Schouwburg De Domijnen
Monseigneur Claessensstraat 2
6131 AJ Sittard (Limburg)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda