Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Animals

Vrijdag 3 juni 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
De legendarische Britse band The Animals (met twee originele bandleden) komt naar Leeuwarden. De iconische rock-'n-rollband uit Engeland heeft natuurlijk de klassieker 'House Of The Rising Sun' op zijn naam staan. John Steel en Mickey Gallagher van The Animals gaan samen met vrienden Danny Handley en Roberto Ruiz op tournee en brengen de sound van de sixties naar Neushoorn.

Wanneer het over de golf van rock-‘n-roll die in 1964 de wereld overspoelt gaat, wordt The Animals in één adem genoemd met The Beatles, The Rolling Stones en The Yardbirds. Hun eerste single ‘Baby let me take you home’ doet nog niet zoveel in de hitlijsten, maar heeft wel de kenmerkende Animals-sound met orgel, elektrische gitaar en Eric Burdon’s gigantische stem. Twee maanden later scoren ze hun grootste hit met ‘House of the rising sun’. Nu, meer dan 50 jaar later toeren originele drummer John Steel en toetsenist Mickey Gallagher nog steeds met hun tijdloze evolutie van de rhythm-‘n-blues de wereld over. Samen met Danny Handley op zang en gitaar en Roberto Ruiz op bas en zang zijn zij The Animals & Friends en spelen ze de beestachtige hits van weleer die iedereen luidkeels meezingt. Laat je onderdompelen in de sound van de sixties met The Animals & Friends!.


Aanvangstijden

Vrijdag 3 juni 2022: 21:00 uur

DEUR 20:00 - AANVANG 21:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 22,- Avondkassa
€ 22,- Voorverkoop
€ 16,50 CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda