Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vipers A Tribute To Queen

Zaterdag 18 december 2021 | Neushoorn | Leeuwarden
Al sinds de jaren ’70 verovert Queen onze harten. In 2020 bestaat de Britse band 50 jaar en dat viert Italiaanse tributeband Vipers tijdens de speciale ‘50 Years Anniversary tour’ die ook in Neushoorn langskomt.

Vipers brengt een ode aan de Royal Higness van de rock en pop. In een muzikaal én visueel spectaculaire show, vertaalt de Italiaanse tributeband de vijf karakteristieke delen van Queen’s epos ‘Bohemian Rhapsody’ naar woord en muziek. Ieder jaar, tijdens de jaarwisseling, zingen wij dit epische muziekstuk mee, en dat doen we dunnetjes over tijdens de uitvoering door Vipers. Natuurlijk mogen andere grote hits uit de 70’s en 80’s niet ontbreken.

De leidraad van de show is het verhaal van Bohemian Rhapsody, dat in vijf stukken wordt verdeeld: 'Is This The Real Life', 'Mama, I just killed a man..', 'Scaramouche, Scaramouche', 'So You Think You Can Stone Me' en 'Nothing Really Matters'. Elk deel heeft een eigen verhaal wat wordt ondersteund door videoprojecties, special effects, kostuums en een verteller. Alle stukken hebben ook een geheel eigen setting, bijvoorbeeld Londen in de jaren 70, de videoset van 'I Want It All' en het Webley Stadium. Met deze extra dimensie brengt deze ‘leading Queen-tribute’ een waardige vertolking van de klassieke Britse rockband naar Neushoorn. Een show om nooit te vergeten!.


Aanvangstijden

Zaterdag 18 december 2021: 20:45 uur

DEUR 19:30 - AANVANG 20:45.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 25,-
Avondkassa
€ 22,-
Voorverkoop.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda