Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Fastlove

Zaterdag 9 april 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Rechtstreeks vanuit het Londense West End, 's werelds favoriete George Michael tribute! Maak nieuwe herinneringen terwijl je oude klassiekers herbeleeft. Er zal maar één George Michael zijn en deze show is een eerbetoon aan al zijn ongelooflijke muziek, zijn leven en de grote man zelf. De show bevat alle hits, van Wham tot aan zijn schitterende carrière, waaronder Wake me up, Too Funky, Father Figure, Freedom 90, Faith, Knew you were wait, Careless Whisper en nog veel meer. Dit is een show-stoppende extravaganza dat je niet wilt missen!

De formatie rondom zanger ‘Andrew Browning’ neemt je mee op een muzikale reis van het ontroerende Jesus To A Child, naar de viering van Don't Let The Sun Go Down On Me, naar ieders favorieten I'm Your Man en Wake Me Up. Doe mee terwijl Fastlove hun respectvolle eerbetoon aan een van de grootste muzikanten aller tijden presenteert met een verbluffende podiumshow die de wereld verovert.

Fastlove toert nu in 18 landen en is snel een wereldwijd fenomeen geworden en jij kunt er deel van uitmaken. Herbeleef de passie, de flair en de unieke gevoeligheid van George Michael met Fastlove!.


Aanvangstijden

Zaterdag 9 april 2022: 20:45 uur

DEUR 19:30 - AANVANG 20:45.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 27,-
Voorverkoop
€ 27,-
Avondkassa
€ 20,-
CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda