Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Vetrar Draugurinn

Zondag 4 december 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Vetrar Draugurinn keert terug naar de Nederlandse Poppodia met hun album “The Night Sky”. Op 4 december kun je genieten van deze melancholische (post-doom) metal band van eigen bodem.

Twee jaar naar hun debuut “Hinterlands” is de band inmiddels een vaste waarde geworden in de post-doom scene in Nederland en daarbuiten. De band rondom gitarist en songwriter Eric Hazebroek (ex-Stream of Passion en Pilgrimage) bestaat sinds 2016 maar de meters die de bandleden gemaakt hebben in andere acts is dit allerminst een “nieuwe band”. Want niemand minder dan vocaliste Marjan Welman (Autumn en Ayreon),drummer Jim van de Kerkhof (ex-Morning en ex- All for Nothing), gitarist Thomas Cochrane (Hologram Earth) en bassist Arjan Heijden (ex-Acrid) vormen deze act. Ze deelden inmiddels in hun nieuwe bestaan het podium met onder andere Swallow the Sun, Wintersun, The Eternal en Mayan.

Ruim 5 jaar Vetrar Draugurinn dat mag dus wel gevierd worden. Met het nieuwe album “The Night Sky” zetten ze wederom een stap voorwaarts en op 4 december kun je genieten in Sittard-Geleen van deze “supergroup”.


Aanvangstijden

Zondag 4 december 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

12,50 euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda