Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kris Berry

Donderdag 3 november 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Neo-soul zangeres Kris Berry naar Poppodium Volt op donderdag 3 november

We schrokken heel even toen we de tour poster van Kris Berry zagen, want tijdens de NOW tour stond er geen datum op in ons mooie Limburgse land. Gelukkig zijn de lijntjes kort naar deze geweldige zangeres en kunnen we alsnog met trots bekend maken dat ze naar het zuiden zal afreizen en wel op donderdag 3 november. Verwacht een heerlijke soul volle avond met Kris Berry en haar nieuwste album. De Caribisch-Nederlandse zangeres brengt met NOW haar meest persoonlijke muziekproject ooit uit. In het nu zijn, can be really hard, maar Kris had hier een ezelsbruggetje voor: “Je kunt altijd naar de lucht kijken; daar is veel ruimte”. Ze is met deze nieuwe plaat op zoek gegaan naar ruimte, vooral in haar hoofd.

Sinds haar debuutalbum in 2012 stonde de zangeres al op veel grote podia waaronder Paradiso en North Sea Jazz festival in Rotterdam. Voor het album Lovestruck Puzzles (geproduceerd door Perquisite) werd ze genomineerd voor beste album door 3FM en haar single Let Go werd 3FM Megahit. Perfect Storm volgde en werd gekroond tot Radio 2 Top Song. Maar dit was nog niet alles want Grammy-winnaar Gregory Porter nodigde haar uit om mee op tour te gaan waardoor ze onder andere driemaal in het prestigieuze Royal Albert Hall in London mocht optreden.

Deze avond komt Leonard Luka mee als support. Deze multi-instrumentalist, songwriter en producer met Nederlands/Indonesische roots komt uit Utrecht.


Aanvangstijden

Donderdag 3 november 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

15euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg: