Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Frisse Duyck

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker naar talent van eigen bodem! Zo maak jij iedere maand kennis met de nieuwste Nederlandse artiesten. Neem dus een Duyck en dompel jezelf onder in: Beryl Anne, EMMY en Elliot Boyd.

Beryl Anne maakt elektronische indie-pop met een krokant randje. Gelaagde synthesizers, heldere meerstemmige zang en vette drums, geïnspireerd door de 80’s en artiesten als Emily King, HAIM en Christine and the Queens. Beryl Anne was the aftershow bij Lewis Capaldi en speelde supportshows voor Nina June.

EMMY maakt pop/rock muziek die je aan het denken zet, maar ook laat dansen. De 23-jarige zangeres uit Haarlem is vlogger, zangdocente en hard aan het bouwen aan haar zangcarrière. Van een pop ballad tot aan een uptempo rocksong, alles komt voorbij op haar debuutalbum Power Woman die in 2020 uitkwam. Vrouwelijke empowerment staat hierbij centraal.

Dansend zingt Elliot Boyd over zijn duistere beats. Deze alternative synth pop act klinkt als een mix van de hedendaagse artiesten James Blake, Oscar & the Wolf, Conan Gray en Thomas Azier. Laat jezelf meenemen in een wereld van bombastische electronica en pirouettes.


Aanvangstijden

Vrijdag 27 mei 2022: 20.00 uur

open: 20:00
aanvang: 20:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop: € 7,50
cjp - alleen op vertoning van een geldige cjp pas: € 5,50
deurverkoop: € 10,-.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht