Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Montis Goudsmit en Directie

In enkele jaren zijn Montis, Goudsmit & Directie uitgegroeid tot een soul jazz sensatie in Nederland. Nog voordat hun debuutalbum ‘Taste of Culture’ in december 2019 verscheen werden de heren al door een breed publiek in de harten gesloten.

North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso? Het publiek wordt met aanstekelijke groove opgezweept en omvergeblazen én het repertoir is niet onder één hoedje te vangen. Zo hoor je afwisselend funk, rock en ballads. Drummer Cyril Directie is met zijn groove de motor van het trio. Frank Montis speelt op de Hammond swingende bassen en een rijk spectrum aan klank en harmonie. Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt onnavolgbaar zijn groove en speelt elke noot alsof het de laatste zou kunnen zijn.

Het nieuwe album ‘Root up’ kan elk moment verschijnen bij Zip Records en de heren kunnen niet wachten om hun publiek te overrompelen met dansbare grooves en een energieke liveshow!.


Aanvangstijden

Donderdag 2 juni 2022: 20.00 uur

open: 20:00
aanvang: 20:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop: € 13,50
deurverkoop: € 15,-.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht