Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Simon Keats

Donderdag 26 mei 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Simon Keats brengt talenten Aukje Hermanns & MEL samen op donderdag 26 mei
Simon Keats bracht in 2021 twee EP’s uit; Finding my Way en I’ve Got Life. Nu, bijna een jaar later, is het tijd om deze nieuwe nummers live te gaan brengen. De ras artiest brengt al sinds 2006 platen uit en heeft zijn eigen universum gecreëerd. Naast zijn muziek is hij namelijk ook talkshow host en schrijver. Zo krijgt zijn creativiteit nog meer de ruimte.

In 2017 bracht hij zijn album Space uit waar hij van diverse kanten lovende recensies op kreeg. Zo schreef OOR: “Zijn album overtuigt van A tot Z. Melodieuze mix van prettig in het gehoor liggende popsongs, maar met licht schurende invloeden. Maar bovenal ontroert Keats met prachtige ballads.” En ook popmagazine Heaven wist het album wel te waarderen; “SPACE is een volbloed singer songwriterplaat vol mooie, het gehoor kriebelende popliedjes.”

Deze hemelvaart avond nodigt hij ook twee Limburgse talenten uit, Kunstbende Limburg Winnares 2022 MEL en de nummer 3 van deze finale Aukje Hermanns.

MEL, echte naam Marieke, won afgelopen weekend de Kunstbende Regio Finale en mag Limburger vertegenwoordigen in de landelijke finale. Ze studeert inmiddels aan het Artez conservatorium. Ze zong vorige zomer nog in de tuin van het Erfgoedcentrum tijdens Struinen in de Tuinen en nam in 2021 deel aan Popsport. Aukje stond in diezelfde regio finale waar ze derde werd, een zeer knappe prestatie in een sterk deelnemers veld.


Aanvangstijden

Donderdag 26 mei 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

10euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht