Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Manticora

Zaterdag 21 mei 2022 | Poppodium Duycker | Hoofddorp (Haarlemmermeer)
Nadat Manticora in 2020 de titel van ‘Best Danish Album’ in de wacht sleepte zijn ze er nu klaar voor om hun Europese publiek opnieuw mee te sleuren in de wereld van het voor hun zo bekende progressieve trash metal.

Manticora wordt ook wel gezien als de perfecte combinatie van Blind Guardian en Nevermore. Dus staan ze garant voor agressieve muziek en immense energieke shows. Deze keer is hun energie en agressie samengevat in het nieuw album ‘To Live To Kill To Live’. En dat is niet alles want dit tweedelige conceptalbum wordt vergezeld door een 334 pagina tellende roman.
Ook zo benieuwd? Kom dan naar Duycker!

Supportacts
Oversense
Deze act is opkomend in de Europese metal scene. Oversense staat voor Modern Melodic Metal. De band rond de charismatische frontman Danny Meyer, YouTube-beroemdheid Jasmin ‘Jassy J.’ Pabst op gitaar, bassist Marco Volpert en drummer Patrick Lippert ontvangt lovende kritieken.

Oddland
Oddland heeft de Corona-lockdown doorgebracht, met het schrijven van hun eerste album in 5 jaar! Oddland kan omschreven worden als een hybride tussen bands als Tool, Leprous, Pain Of Salvation en Soen, maar met hun eigen handelsmerk!.


Aanvangstijden

Zaterdag 21 mei 2022: 19.30 uur

open: 19:30
aanvang: 20:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop: € 15,-.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht