Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

GBH

Zaterdag 11 juni 2022 | Poppodium Duycker | Hoofddorp (Haarlemmermeer)
GBH, de legendarische Britse punkband uit Birmingham. Kenners noemen hen de grondleggers van de hardcore punk en ze worden ook wel gezien als één van de meest invloedrijke punkbands aller tijden. Hun harde, eerlijke, met zelfspot doorspekte stijl beïnvloedde naast de hardcore ook de ontwikkeling van de trash- en de speedmetal.

Momentum, is het nieuwste album. De vertrouwde hardcore punk is hoorbaar. Maar dat is niet alles zegt Jock (gitarist in GBH) “Ik ben altijd al bezig geweest met classic rock ‘n’ roll en laat me inspireren door bands als Thin Lizzy en Status Quo”. Dat resultaat is te horen in nummers als ‘Blue Sky Thinking’ met een opening die oplost in een klassiek straatpunkkoor. “Dat is één van onze favorieten”, bevestigt Colin (zang).

Momentum werd opgenomen in Muther’s Studio in GBH’s geboortestad Birmingham. Op de vraag wat de toekomst brengt, lacht Colin. “Hetzelfde wat we altijd hebben gedaan; Speel je shows, ga naar huis, rust een paar dagen uit en doe het opnieuw. Dat hebben we altijd gedaan. Dat is wat we altijd zullen doen”.

FilthyMcNasty
Rock ‘n’ roll zoals Motörhead dat bedoeld heeft. Punk, hardcore, metal en hardrock komen allemaal voorbij, gehuld in een venijnig modern jasje.

This Means War
Voorheen speelden de leden van deze act in diverse bands als Discipline, Backfire! en Convict. Nu delen ze één doel. Hun War On Punk naar het publiek brengen. Verwacht melodische keiharde punk en rock songs!.


Aanvangstijden

Zaterdag 11 juni 2022: 20.00 uur

open: 20:00
aanvang: 20:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop: € 15,-
deurverkoop: € 16,50.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht