Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ann mu Guard & Kingfisher Sky

Zaterdag 1 oktober 2022 | Poppodium Duycker | Hoofddorp (Haarlemmermeer)
Ann my Guard & Kingfisher Sky staan op het programma bij Prog Invasion. Een product van Duycker die de progressieve metal liefhebber niet mag missen! Deze editie hebben onze programmeurs Hongaars talent tegenover Nederlands talent gezet. Maak je op voor Kingfisher Sky een een optreden van de Hongaarse band Ann My Guard.

Kingfisher SKY
De geschiedenis van het Nederlandse Kingfisher Sky begint al in 2001, drummer Ivar de Graaf verlaat de band Within Temptation. Hij wil zich volledig richten op zijn eigen muzikale werk. Samen met zangeres Judith Rijnveld schrijft hij nummers die niet gebonden zijn aan genre of stijl. De band is pas compleet als bassist Eric Hoogendoorn, gitarist Edo van der Kolk en toetsenist George van Olffen aanschuiven. In januari 2008 wordt de band definitief versterkt door cellist Maaike Peterse. Met hun vierde album “Technicoloured Eyes” komen ze naar Duycker.

ANN MY GUARD
Het verhaal van Ann my Guard gaat terug tot 2007, toen Eszter Anna Baumann haar eerste demo opnam in haar geboortestad, Békéscsaba, Hongarije. Al snel volgde meerder albums. Voor hun derde album ‘Moira’ ontving de band de meest succesvolle internationale mediafeedback.

* Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.


Aanvangstijden

Zaterdag 1 oktober 2022: 20.00 uur

open: 20:00
aanvang: 20:45.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

voorverkoop: € 12,50
deurverkoop: € 15,-.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Duycker
Raadhuisplein 5
2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda