Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Naduah - Verhaaltjes voor het Slapengaan

Donderdag 19 mei 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah draagt het hart op de tong. Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar avontuurlijke seksleven in catchy Nederlandstalige popliedjes. De EP komt met een gelijknamig prentenboek, met kleurrijke en dubbelzinnige illustraties van de Rotterdamse illustrator Ravenmilo.

Naduah is jong, maar verrast met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en vooral goudeerlijk. ‘Ik denk dat je met humor en nuance een heel eind kan komen in het leven’, aldus Naduah.

Grote passie voor muziek en voor bier. Op social media, tv, kranten, iedereen geeft zijn mening zonder dat iemand iets kan veranderen. Dit geeft een hoop negativiteit. Deze dronkelappen zijn niet alleen muzikanten maar ook hele goede vrienden. De band heet Komkommaaar en ze gaan op hun eigen manier hun mening geven over social media, wat er gaande is in de wereld en natuurlijk over bier.

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Donderdag 19 mei 2022: 19:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht