Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Tim Birkenholz x Ellenor Vora

Vrijdag 20 mei 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Tim Birkenholz

Tim Birkenholz is een zanger en gitarist uit het noorden van Nederland die afgelopen jaren naam heeft opgedaan in bluesrock sensatie Electric Hollers. Zo stond hij met de band in de finale van de Dutch Blues Challenge en onder andere voorprogramma’s van Ten Years After en King Of The World. Daarnaast heeft hij samen gespeeld met Ralph de Jongh en Ruben Hoeke Band.

Gewapend met een drumcomputer, looper en zijn kenmerkende energie speelt Tim eigen interpretaties van verschillende covers van muziek uit de jaren 60 en 70 in een modern jasje. Een grote aanrader voor gitaarliefhebbers. Tim heeft over de jaren vaardigheden opgebouwd in improvisatie van gitaarspel uit rock, blues, funk, soul, folk en Americana uit de jaren 60 en 70. Het geluid van Tim wordt regelmatig vergeleken met Peter Green, Eric Clapton, Jimi Hendrix en Rory Gallagher.

Ellenor Vora

De supportact van deze avond is Ellenor Vora. Zij is een muzikant/artiest uit Nederland. Ze creëert melancholische liedjes, gecombineerd met dromerige, dissonante gitaarlijnen. Door middel van haar fragiele stem en haar gitaarlijnen, ontstaat er een melancholische en meeslepende sfeer. Haar muziek is vooral geïnspireerd door Emma Ruth Rundle, Daughter en Chelsea Wolfe.

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Vrijdag 20 mei 2022: 19.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€3.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht