Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café De Plankenkoorts Sessies -2

Dinsdag 24 mei 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
De Plankenkoorts Sessies (PK Sessies) is het afstudeerproject van Iris Yasmin de Brock. Tijdens deze sessie begeleidt ze deelnemers in een workshop die eindigt in een performance met publiek. Elke sessie is een verrassing. Het is zoals het is, het komt zoals het komt. Deal with it!

Een laagdrempelige uitdaging met performance voor iedereen die durft. Dus durf jij? Ben jij creatief, muzikant, theatermaker of woordkunstenaar en ben je toe aan een uitdaging of een nieuwe samenwerking met nieuwe mensen? Meld je dan aan! Vol = Vol

Als deelnemer creëer je in korte tijd een act waarin je je idealen, vooroordelen en onzekerheid aan de kant zult zetten. In een duo of trio werk je samen en bundel je jouw talenten. Of dit nu met theater, instrumenten, woorden of totaal iets anders is, samen verpak je dit in een kleinkunstjasje als een performance voor publiek.

De intentie is om zowel de deelnemers als het publiek mee te geven dat het mag zijn zoals het is en dat jij mag zijn zoals je bent. Geen perfecte gitaarsolo’s of goed in elkaar gezette constructies. Het doel van deze show is om er met een andere blik naar te kijken dan dat je gewend bent. Laat het over je heen komen.

Laat je als bezoeker verrassen door de bijzondere en veelzijdige resultaten van de workshop. Het wordt een avond met meerdere acts waarbij de uitkomst een verrassing is.

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Dinsdag 24 mei 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€3.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht