Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Yantras x Lifelong

Vrijdag 27 mei 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Lifelong

Na jarenlang in hardcore bands te hebben gespeeld (New Morality/Strik First/Cornered), hebben deze 6 individuen besloten om hun riffs te vertragen en hun oude huid af te scheuren. Spookachtig, aftappen, opwindend en liggend zonde van alles op hun pad. Riffs dik als rook, langzaam, pijnlijk, zwaar en doordrenkt van vuil. De donkere kant van de blues verkeerd gegaan.

De band is sinds eind 2014 hard aan het werk om hun eigen geluid te maken. Er is geen beeld of campy gimmick om hoog te houden, alleen hun ongenoegen met conventie vanaf het allereerste begin. Na de euro tour met Cornered, zorgt de toevoeging van gitarist EvB voor een vlam in Lifelong, waardoor de band tweede aanbod van ziel verpletterende en lawaaierige claustrofobie. "SEUL Contre TOUS" bestaat uit 6 nummers verdeeld in 2 delen en 22+ minuten. Dit zijn hymnes van verschoppelingen, bekentenissen van verslaafden, een portret van ruwe realiteit uit de achtertuin van het dagelijkse leven van een stad. Een soundtrack voor de reflectie in een gebarsten spiegel van onze levens. Een overtuigend duivels liefdesverhaal. Confronterend en diep verontrustend. Een verbazingwekkende innerlijke monoloog die loopt als een intens verbitterde preek. Een man, zijn gedachten, littekens en herinneringen.

Yantras

Yantras vindt zijn oorsprong in een tragedie en is boven wanhoop uitgestegen. In plaats daarvan inspireert het post-doom geluid van Yantras luisteraars en wakkert het de geest aan. Doom en sludge genres mix.


Aanvangstijden

Vrijdag 27 mei 2022: 19.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€3.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht