Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

VriendenLoterij ZomerConcerten

1 juli t/m 31 augustus 2023 | Het Concertgebouw | Amsterdam
Vier de zomer met muziek! En zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart juist wordt verwarmd. Met prachtige concerten, van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek.

Met de spannendste titelsongs van James Bond op 19 augustus en de muziek van John Williams op 29 augustus, allebei met groot orkest. Geniet van de feestelijke muziek van Goran Bregovic op 21 juli of van het Senegalese Orchestra Boabab met hun unieke mix van Afro-Latijnse stijlen, pop en zangerige ritmes.

Maan, Racoon en Jaap Reesema zijn te horen, maar ook Jeangu Macrooy in een Tribute to Bill Withers met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw op 12 augustus: 'Lean on Me' en 'Aint No Sunshine'.

Er valt uiteraard ook veel te genieten op klassiek gebied: Beethovens Vierde symfonie op 18 juli, Romeo en Julia op 25 juli, en Dvořáks meeslepende Zevende symfonie op 28 juli. In augustus ontvangen we violist Renaud Capuçon, op 28 augustus speelt het Ukrainian Freedom Orchestra en op 30 augustus is er een avond vol Rossini: van tedere muziek tot de vrolijke Barbier, semi-geënsceneerd.

Tenslotte weer veel jong talent met het Havana Lyceum Orchestra die op 6 augustus een programma spelen met Mozart en Mambo! En Mahlers prachtige Negende symfonie door het Gustav Mahler Jugendorchester.

Vier de zomer met muziek in Het Concertgebouw in Amsterdam!.


Aanvangstijden

1 juli t/m 31 augustus 2023: 20:00 uur

De meeste concerten beginnen om 20.00 uur. Een aantal beginnen eerder of later.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijzen variëren van € 20,- tot € 77,-.
 

Bezoekersinformatie

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam (Noord-Holland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda