Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

VriendenLoterij ZomerConcerten

1 juli t/m 31 augustus 2022 | Het Concertgebouw | Amsterdam
bewaar
Vier de zomer met muziek! En zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart juist wordt verwarmd. Met prachtige concerten, van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek.

Met de muziek van John Williams op 24 juli of de soundtracks van Superheroes als Jon Snow en Superman op 12 augustus, allebei met groot orkest. En met de derde editie van 'Star Wars in Concert' is maar liefst vier avonden de meeslepende film 'Return of the Jedi' te zien op groot scherm met de score live gespeeld door het Residentie Orkest.

Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange zijn te horen, maar ook de Malinese superster Oumou Sangaré en Sabrina Starke die met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw een tribute brengt aan de legendarische Nina Simone op 29 juli.

Er valt uiteraard ook veel te genieten op klassiek gebied: een Operafeest op 2 juli met de meest geliefde aria’s van Verdi tot Mozart, Beethovens 'Vijfde symfonie' op 21 juli en 'De vier jaargetijden' van Vivaldi op 3 augustus. En grote sterren zoals de pianozussen Katia & Maria Labèque, violiste Liza Ferschtman en pianist Francesco Piemontesi.

En heel veel jong talent, zowel in de acht internationale jeugdorkesten die komen spelen als in de Basement Sessions – pop, jazz en soul door jonge, talentvolle musici.


Aanvangstijden

1 juli t/m 31 augustus 2022: 20:00 uur

De meeste concerten beginnen om 20.00 uur. Een aantal beginnen eerder of later.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijzen variëren van € 20,- tot € 77,-.
 

Bezoekersinformatie

Het Concertgebouw
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam (Noord-Holland)Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda