Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nh Café Silverbones x Ssto

Vrijdag 1 juli 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Silverbones
Silverbones is een nieuwe band met steengoede muzikanten, die super vernieuwende goede muziek maken! Het is niet zomaar een band, maar een familie die muziek beschouwt als een krachtige kracht om licht op aarde te brengen - het is voelbaar in hun muziek, duidelijk in hun presentatie.

Met behulp van modulaire Synthesisers, luidruchtige gitaarriffs, donkere zang, deinende baselines en onvoorspelbare drums, wijken ze van een gewoon muziekconcert naar een gefocuste happening. Hun diepe en persoonlijke chemie verweeft freejazz, punk, electronica, folk en fysiek theater tot een hypnotiserende sonische droom. Geïnspireerd door hun uiteenlopende geografische wortels en artistieke achtergronden uit Bolivia, Chicago en Amsterdam, tart hun geluid elke categorie.

SSTO
SSTO is de beste (en enige) Neo-Psychedelische band van Leeuwarden. Hoe vang je de opwinding, het mysterie, de grandeur en de rust van ruimte, tijd? Het leven is een prachtig en geweldig ding en dit is wat SSTO probeert vast te leggen en te vertalen naar muziek. Al zij het met wisselend succes ;). SSTO's muziek is een sterke cocktail met shots van psychedelica, grunge, post, elektronica, pop, funk, ambient en synth wave. Het klinkt als een hoop ingrediënten, maar geloof ons, het is best wel gaaf.

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Vrijdag 1 juli 2022: 21.00 uur

21:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€3.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht