Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Sample Text jammer

Dinsdag 5 juli 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Pieter Zijlstra is het brein achter Sample Text. De liefhebber van rapmuziek vond dat er maar weinig Friese liedjes in dit genre zitten, dus hij vond het erg zonde om zelf niet aan de slag te gaan. Met zijn muziek wil hij vermaken en informeren. Maar het belangrijkste is om een nieuwe generatie vol enthousiasme voor de Friese hiphop te krijgen.

jammer
De special guest van deze avond is jammer. Het trio is terug van weggeweest! De band die bekend is van hits als Kadetjesdans, Beunen en Us Ferlosser heeft na een tijdje zonder optredens en nieuwe muziek op Aaipop 2022 laten zien dat ze nog steeds relevant zijn. Na al meerdere keren met de Friese raplegende Sample Text te hebben samengewerkt op onder andere Liet 2021 en Aaipop, zullen ze op 5 juli in Neushoorn spelen. Daar kun je opnieuw je oren verwennen met de artistieke en humoristische teksten, en kun je je billen schudden op de ophitsende en ritmisch rijke muziek.

Zaal: AA-Security Arena.


Aanvangstijden

Dinsdag 5 juli 2022: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€2,50.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht