Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Joy Killed the Duke

Vrijdag 8 juli 2022 | didi | Leeuwarden
Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor drie euro ben jij erbij

Joy Killed the Duke
Joy Killed the Duke bestaat uit vier energieke idioten uit Utrecht. Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper energiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheidt de band zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm de norm zou moeten zijn.

Dirty Robot
Dirty Robot is een driekoppige noise rock band uit Leeuwarden. Ze zijn luid, ze zijn noisy en zijn heel erg passief agressief in hun performance. Hierdoor laten ze duidelijk merken dat ze voor geen ene meter sporen. Ze kloten veel rond met hun geluid en proberen er natuurlijk voor te zorgen dat het nog viezer en vunziger klinkt, gooi bij deze cocktail een alien in de blender en je hebt voor grotendeels het geluid wel fatsoenlijk ingebeeld.

Zaal: NH café.


Aanvangstijden

Vrijdag 8 juli 2022: 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€3.
 

Bezoekersinformatie

didi
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht