Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

MONO AA Williams

Zaterdag 27 augustus 2022 | neushoorn | Leeuwarden
Na hun optredens tijdens het Into The Void Festival in 2015 en 2018 was het natuurlijk wachten op de volgende MONO show in Neushoorn. We zijn dan ook blij dat we ze op deze warme zomeravond wederom naar Leeuwarden kunnen halen voor een exclusieve NL show tijdens de komende Europese tour. Het voorprogramma is trouwens ook niet mis: de uit Londen afkomstige A.A. Williams.

De uit Tokio afkomstige, vierkoppige instrumentale band MONO begon in 1999 en heeft met hun unieke combinatie van orkestrale arrangementen en scherpe gitaren als snel een geheel eigen genre binnen de post-rock scene ontwikkeld. Brits muziek magazine NME doopte MONO’s muziek ooit om tot “Muziek van de Goden” en benoemde ze tot een van Japans meest succesvolle internationale bands. Deze titel hebben ze niet voor niks. Met hun dynamische klanken en instrumentale kunsten heeft deze veelzijdige band menig podium omvergeblazen.

De band heeft de afgelopen twee decennia niet stil gezeten. In 2019 brachten ze naar aanleiding van hun twintigjarige jubileum het album ‘Nowhere Now Here’ uit, in combinatie met een twee jaar lang durende wereldtour. Ook in de wereld van de filmscores is de band geen vreemde. Na 10 succesvolle albums besloot MONO zich te richten op het het maken van filmmuziek, en niet zonder resultaat: de band haalde twee keer de hoofdprijs binnen, o.a. Voor hun muzikale werk voor de film ‘Where we Begin’ in 2015.


Aanvangstijden

Zaterdag 27 augustus 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€21.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht