Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Wandelweiserfestival - De opening

Vrijdag 28 oktober 2022 | Het Orgelpark | Amsterdam
Al dertig jaar is componistencollectief, uitgeverij en cd-label Wandelweiser een belangrijke inspiratiebron voor componisten en performers uit de experimentele muziek wereldwijd. Het Amsterdam Wandelweiser Festival, dat voor de tweede keer wordt gehouden in het Orgelpark, brengt ook dit keer weer een groot aantal van hen samen voor een weekend vol concerten, van muziek voor Qin uit de Song-dynastie tot nieuwe composities voor één tot vier orgels, speciaal geschreven voor het Orgelpark.

Deze avond wordt het Wandelweiserfestival geopend met een muzikale theateravond. Zeven dichters met affiniteit voor de muziek- en gedachtewereld van Wandelweiser schrijven speciaal voor het festival een korte theatertekst, met en zonder speciale aanwijzingen voor licht, muziek, tijd, stilte en beweging. Actrice Sytske van der Ster en acteur Joep Dorren spelen de nieuwe theaterstukken in elkaars regie; het Wandelweiser Komponisten Ensemble speelt mee. Op het programma ook een ouder werk van dichter en beeldend kunstenaar Bas Geerts.


Aanvangstijden

Vrijdag 28 oktober 2022: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Normaal: 17,50 euro
CJP, Stadspas, student, 65+: 10,00 euro.
 

Bezoekersinformatie

Het Orgelpark
Gerard Brandtstraat 26
1054 JK Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:
Uitgelicht