Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Likt

Zaterdag 5 november 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
De Kunst van De Likt tijdens Museumnacht 2022
Op zaterdag 5 november in Poppodium Volt
We hebben flink wat tijd op deze show moeten wachten want achter de schermen stonden we al een tijdje klaar. Maar de futuristische funk band uit de Maasstad komt dan eindelijk slopen in Sittard-Geleen. De Likt knalde in 2015 uit je speakers met hun hitsingle “Ja Dat Bedoel Ik” en vele knallers volgde erna. Wat volgde waren podia die werden afgebroken, festivals gesloopt en kneiters van hits in de charts.

In 2020 lag het derde album klaar, Ctrl-Alt-DeLikt, met wederom bangers van hits erop, waarvan enkele al het levenslicht zagen. Maar het vinyl bleef in de hoes steken. Tijd om dat te gaan veranderen. Op ‘Ctrl-Alt-Delikt’ flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, soms analoge vibe op. De plaat die is gedrukt op transparant vinyl en de bijbehorende hoes van transparant plastic, stralen dezelfde combinatie uit. Op het album knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn.

2 september is het zover, dan komt Eindelijk het langverwachte derde album uit en volgt er een tour langs de grotere podia van het land.

De boys are back, back in your town!.


Aanvangstijden

Zaterdag 5 november 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

20euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda