Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

TAAKE Kampfar

Zaterdag 3 september 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
bewaar
Taake

Taake is in Leeuwarden allang geen onbekende meer. Van alle internationale metalbands die onze stad een bezoek kwamen brengen gaf Taake waarschijnlijk de meeste Leeuwarder optredens. We zijn dan ook blij dat dit nu voor deze package niet anders is. Het laatste volledige album van de band stamt alweer uit 2017, 'Kong Vinter' bevestigt wederom de reputatie van de mysterieuze oprichter en frontman Hoest, als één van die zeldzame artiesten die erin slaagt de oude Noorse black metal vlam levend te houden. En hij slaagt er niet alleen in om het originele genre levend te houden, hij weet het ook nieuw leven in te blazen door nieuwe en soms verrassende elementen in de muziek van de band te introduceren, terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat het nooit die scherpe rand verliest.

Kampfar

Kampfar bestaat al sinds 1994 en in hun 27-jarige bestaan zijn ze uitgegroeid tot één van die namen die niet meer weg te denken is in de geschiedenis van de Noorse black metal. Zo sleepte de band al eens een Noorse Grammy in de wacht voor het album 'Profan'. Een band over wiens eerste platen tot op de dag van vandaag met eerbied wordt gesproken, misschien geholpen door vooral de undergrond status die ze destijds hadden. Ruim tweer jaar terug verscheen 'Ofidians Manifest', een plaat waarvan de band zelf zegt dat het alles overtreft wat ze eerder hadden uitgebracht.


Aanvangstijden

Zaterdag 3 september 2022: 19.30 uur

ZATERDAG 3 SEPTEMBER
DEUR 19:00 - AANVANG 19:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 20,-
Voorverkoop
€ 20,-
Avondkassa
€ 15,-
CJP pashouders (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda