Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kris Berry

Vrijdag 14 oktober 2022 | neushoorn | Leeuwarden
De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten naar Neushoorn. De eerste single Hold On, geschreven met Chef's Special’s Guido Joseph, is het begin van een serie over het zijn. NOW is een album met een subtiele, spirituele ondertoon. Altijd met die sensuele, neo-soulvolle kleur, ongehaast, onderzoekend, ritmisch en enigszins bewustzijnsverruimend.

Haar debuutalbum verscheen in 2012 en ze deed al shows in onder andere Paradiso en op het indrukwekkende North Sea Jazz Festival. Het album Lovestruck Puzzles met bevriende producer Perquisite werd genomineerd voor ‘Beste Album’ door 3FM, de single Let Go van die plaat werd ‘3FM Megahit’. Het daaropvolgende jaar werd ze gevraagd als opening act voor de grote arena tour van Caro Emerald in de UK.

Op 19 mei 2017 bracht Kris Berry het album Berry Street uit. Ze nam het album op met de New Yorkse producers Chris Soper en Jesse Singer. Het duo werkte eerder samen met John Legend, The Roots en Chef'Special. Hold On is de eerste single en ook het meest beluisterde nummer van het nieuwe album.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Leonard Luka. Hij combineert zijn gevoel, levendige stem met uitdagende ritmes en elektronische invloeden, en levert een eclectische mix van alternatieve r&b-tracks verpakt in driedelige verhalen.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Vrijdag 14 oktober 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€17.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda