Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Gare Du Nord

Zaterdag 15 oktober 2022 | neushoorn | Leeuwarden
Vier jaar geleden nam de iconische Gare du Nord afscheid van het publiek maar keert nu, speciaal voor alle fans, eenmalig terug naar Neushoorn. De perfecte combinatie van verschillende instrumenten en zang maakt een heerlijke jazz sound waar je uren naar kunt luisteren. De band bestaat 20 jaar en viert dit met een clubtour: Gare du Nord Encore 20th anniversary tour!

Gare du Nord startte twintig jaar geleden als lounge pionier met de culthit 'Pablo’s Blues' en het - met goud bekroonde album - 'In Search Of Excellounge'. Daarna tekende de band als eerste in Nederland een platencontract met het iconische jazzlabel Blue Note. De band brak door naar het brede publiek met het album 'Sex 'n’ Jazz' waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke live band die garant staat voor volle zalen. Na het afscheid van het Nederlandse publiek in 2018 keert de band eenmalig terug naar onder andere Neushoorn om het 20-jarig jubileum te vieren met de fans. Uiteraard staan hits als 'You’re My Medicine', 'We Still Grow' en 'Beautiful Day' op de setlist, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 oktober 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€29.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda