Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jan Akkerman

Vrijdag 4 november 2022 | neushoorn | Leeuwarden
Zelfs voor één van de allerbeste gitaristen van de wereld staat de tijd niet stil. Op 24 december 2021 werd Jan Akkerman 75 jaar! Het bereiken van deze respectabele leeftijd moet natuurlijk gevierd worden. Akkerman gaat dat dit jaar op geheel eigen wijze doen met een uitgebreide tournee en komt uiteraard langs bij Neushoorn.

In 1973 werd Jan Akkerman door de lezers van het Britse muziekblad Melody Maker tot de Beste Gitarist ter wereld verkozen. Deze erkenning bracht hem wereldroem. De eigenzinnige Amsterdammer is echter nooit gaan rusten, maar bleef zich verder ontwikkelen, met als resultaat 30 zeer gevarieerde soloplaten in allerlei muziekstijlen.

Ook live geniet het publiek over de hele wereld nog steeds van zijn sublieme techniek, zijn unieke gevoel voor timingen harmonie en zijn vermogen om jazz, rock, blues, dance en klassieke muziek schijnbaar achteloos te combineren. In de jubileumshow ‘Walk Of My Life’ staan Jan Akkerman en zijn lange muzikale loopbaan van zo'n 60 jaar centraal. Van de songs van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters en Brainbox, de wereldhits van Focus tot de solostukken van zijn laatste album 'Close Beauty '.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Vrijdag 4 november 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€17.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda