Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Walter Trout

Donderdag 17 november 2022 | neushoorn | Leeuwarden
Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. De Amerikaanse gitarist mag zich met recht een van de grootste bluesgitaristen ter wereld noemen. Hij speelde tientallen jaren in dienst van andere artiesten: zo werkte hij samen met blues-allrounder John Lee Hooker, maar ook met funk-discoman Joe Tex en hij was zelfs tijdelijk lid van de band Canned Heat. Sinds 1989 doet hij het op eigen kracht. Hoewel bluesrock nog steeds de basis is en rode draad vormt in zijn muziek maakt Walter Trout graag uitstapjes naar southern rock en country blues.

Met 29 soloalbums is Walter Trout in de loop van zijn vijf decennia durende carrière niets minder dan productief geweest. Zijn laatste album ‘Ordinary Madness’ is grensverleggend. Met elf schrijnend eerlijke nummers brengt hij zijn fans nog dichterbij. "Er is momenteel veel buitengewone waanzin aan de gang", meent Trout. “Dit album begon omdat ik te maken had met de gebreken en zwakte in mij. Maar uiteindelijk ging het over de website;

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Donderdag 17 november 2022: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€37.
 

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda