Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kim Wilde

Dinsdag 22 november 2022 | neushoorn | Leeuwarden
In ‘the good old eighties’ hing ze boven ieders bed. Nu keert popdiva Kim Wilde, in het kader van het vIn ‘the good old eighties’ hing ze boven ieders bed. Nu keert popdiva Kim Wilde terug naar Leeuwarden. Met een dikke Greatest Hits-show viert ze verlaat haar vier decennia tellende solocarrière vol pop- en new wave-hits!

De Britse popicoon debuteert in 1981 met het new wave-nummer ‘Kids in America’ en is zonder twijfel een van de meest aansprekende popzangeressen op aarde. Met haar muziek, en haar looks, definieert ze onmiskenbaar de 80’s. Al zijn haar nummers inmiddels tijdloos. Klassiekers als ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’ en ‘You came’ hoor je nog regelmatig op de radio en komen tijdens deze Greatest Hits-show zeker voorbij. Echter teert ze niet alleen op haar oude werk; vorig jaar bracht ze met ‘Here Come The Aliens’ nog een dijk van een album uit. Dit icoon is nog lang niet uitgezongen. Na zes jaar is ze terug in Neushoorn en komt zij die magische show van toen dunnetjes overdoen. Mis het niet!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Dinsdag 22 november 2022: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda