Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Frou Bakker

Zondag 27 november 2022 | neushoorn | Leeuwarden
Zin in een zondagmiddag vol bekende nummers en aangename herinneringen? Dan zit je bij Frou Bakker helemaal goed. Met louter enthousiaste muzikanten komt de zeskoppige band voor een fijne zondagmiddag naar Neushoorn.

Wekelijks oefende de popband in een gehuurde ruimte, waarvan de sleutel werd opgehaald bij mevrouw Bakker. Dat was geen populair klusje. Tijdens het brainstormen over een bandnaam werd gekscherend 'Frou Bakker!' geroepen, en de bandnaam was geboren.

Frou Bakker tapt uit een veelzijdig en altijd groeiend repertoire. Zodoende is ieder optreden een feest van herkenning. Ze treden slechts een aantal keer per jaar op, maar als ze dat doen, gaan de voetjes van de vloer! Het zijn echte sfeermakers. Opgericht in 2004 speelt de band onder leiding van zanger Henk Hulscher van The Beatles, Bruce Springsteen, De Dijk, Roxy Music en vele anderen. Ze hebben er weer zin in, dus reken op een zondagmiddag vol bekende hits, gespeeld door de enthousiaste zeskoppige band.

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Zondag 27 november 2022: 15.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Opera

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda