Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nathan Gray & The Iron Roses

Vrijdag 9 december 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Nathan Gray & The Iron Roses naar Sittard-Geleen voor exclusieve Nederlandse show op vrijdag 9 december!
Nathan, Michael, Becky, Jared, Philip en David kunnen niet wachten tot ze hun Europese tournee mogen aftrappen in November. Op een uitgebreide ronde door diverse landen mochten ze natuurlijk Nederland niet overslaan want met hun energieke, punk gedreven, muziek voor de mensen die zich ongehoord, ongezien en uitgesloten voelen omarmen ze iedereen die er een feest van wil maken.
De band is net zo divers als hun muziek, want verwacht een energieke live show met drie stemmige harmonieën, doo-wop, reggae, punk, gitaren en hip-hop terwijl ze je een liefdevolle knuffel brengen in de donkerste dagen van het jaar.

Nathan Gray staat inmiddels al meer dan 25-jaar op de planken en als frontman heeft hij de wereld al meermaals gezien. Met zijn laatste release “Rebel Songs” brengt hij een hele hoop vreugd naar de mensen. Hij zocht hier zijn Iron Roses bij uit. Een diverse groep muzikanten die deze positieve instelling kan omarmen, de wereld door hun eigen ogen willen en kunnen zien en elk op hun eigen manier durven in te vullen. Ook deze tour gaat weer nieuwe verhalen opleveren en nieuwe vrienden meebrengen.

Geniet op vrijdag 9 december niet alleen van Nathan Gray & The Iron Roses maar ook van Baltimore’s born and raised Black Guy Fawkes en Melbourne’s own Clowns! Een package waar je geen nee op kunt zeggen en we gaan hem nog mooier maken met een heerlijke aftershow door ons eig.


Aanvangstijden

Vrijdag 9 december 2022: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

17,50.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda