Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Zomerzondag Blokfluitmuziek Henrique Meissner

Zondag 7 augustus 2022 | Kerk Leegkerk | Groningen
Kort informeel zomerconcert met blokfluitmuziek van o.a. Bach, Van Eyck en Maute door Henrique Meissner. Henrique heeft blokfluit gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium bij Leo Meilink en heeft in kleine kamermuziekensembles gespeeld, o.a. Met klavecinist Dan Tidhar en blokfluitiste Marianne Mezger in Engeland en met blokfluitiste Ellen Grevelink in Nederland.
Henrique heeft jarenlang blokfluitles gegeven in Houten (NL) en Cambridge (VK). Haar leerlingen hebben prijzen gewonnen in competities en zij heeft studenten voorbereid op succesvolle audities voor Engelse conservatoria. In 2018 rondde zij haar PhD studie af op het gebied van muziekpsychologie in het muziekonderwijs aan de Universiteit van Sheffield. Tegenwoordig werkt zij als docent-onderzoeker en cursusleider voor praktijkgericht onderzoek in de Master of Music aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Als researcher is zij geïnteresseerd in allerlei aspecten van leren en lesgeven in instrumentaal muziekonderwijs. Ook werkt zij voor het lectoraat Music in Context van de Hanzehogeschool aan een project dat sociaal en artistiek onderzoek in de muziekpraktijk in kaart brengt.
Tijdens deze zomermuziekmiddag in Leegkerk zal Henrique blokfluit solomuziek uit verschillende stijlperiodes spelen en wat vertellen over de muziek en de instrumenten.


Aanvangstijden

Zondag 7 augustus 2022: 14:30 uur

De aanvangstijd is 14:30 uur stipt, 16:00 uur is de verwachte eindtijd.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Parkeren is gratis, rechts voorbij de woning aan de overzijde van de kerk.
 

Bezoekersinformatie

Kerk Leegkerk
Leegeweg 38
9746 TC Groningen (Groningen)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda