Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Trio John Meijer

Zondag 8 januari 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Het trio met zanger/gitarist John Meijer, contrabassist Fred Snel en pianist/organist Ruud Luttikhuizen speelt klassiekers uit de Nederlandse en internationale lichte muziek. Luisterliedjes van Robert Long, Frans Halsema, Udo Jürgens en Wim Sonneveld, songs van Leonard Cohen en de Beatles, afgewisseld met uptempo stukken van Michael Bublé, Don McLean, Stephen Bishop en Frank Sinatra.

Het trio zorgt voor een veelzijdig concert met bekende nummers van intiem, ontroerend tot vrolijk en uitbundig, waarin veel ruimte is voor improvisatie en het publiek tot meezingen wordt verleid.

John Meijer werkte onder meer met George Baker, Anny Schilder, Piet Veerman, Jan Smit, Harry Slinger en de laatste zes jaar van hun bestaan met de Nederlandse succesformatie BZN.
Fred Snel begon in de klassieke en jazzwereld, speelde jarenlang met de Amerikaanse zanger Don McLean en in theatershows van Ramses Shaffy en Liesbeth List, Marco Bakker en Mini & Maxi.
Ruud Luttikhuizen is een gerenommeerd pianist/begeleider, veelgevraagd orkestleider en koordirigent die zowel het klassieke touché als de wereld van de lichte muziek tot in de perfectie beheerst.


Aanvangstijden

Zondag 8 januari 2023: 15.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda